5D - en ny värld av överflöd

Vi är nästan där - håll ut! Kära ljusarbetare det har varit en tuff period då det just nu är mycket gammalt ska upp till ytan och befrias. Många av oss står nu med en fot i 3D och med andra foten i 5D, vilket kräver mycket kraft och enerigi för att hålla denna balans. Detta enorma kliv innebär att förhöjda energier har manifesterats på jorden. Se det positivt om du haft fysiska åkommor som huvudvärk, illamående, trötthet och influensaliknande symptom. Dessa fysiska reaktioner visar att du svarat an på denna ton av förhöjda frekvenser. Din kropp håller på att förberedas på att snart fullt ut ta steget in i denna 5D värld. De förhöjda frekvenserna håller på att luckra upp maktsystem, kontroll, girighet och korruption. Det kommer inom kort att ske stora förändringar på jorden då makteliten håller på att tappa kontroll över systemet. Sanningarna som kommer upp till ytan gör att den finansiella bubblan kommer att spricka. Den jordiska 3D världen kommer att rasa samman, vilket gör det möjligt för för den nya 5D världen att växa fram.

Vad som än händer behåll ditt lugn, känn tillit och se framförallt till att vara grundad i ditt baschakra. Genom att vara grundad skapar du en förankring av balans och harmoni inom dig. Släpp taget om allt gammalt, det är först när du släppt det gamla som det nya kan ta vid.

Jag kommer under de närmaste veckorna att ha extra behandlingstider för dem som behöver en extra skjuts för att ta sig vidare och förankra denna förhöjda energi i kropp, sinne och själ.

Välkommen till  nya 5D världen!!!

Med all innerlighet önskar jag Dig ljus, kärlek, lycka och överflöd på den väg Du vandrar. 

Angela

 

14 feb 2014

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)