En ny medvetandenivå

Återträff Master Advance lördag 13 maj

Ljusets tid är här och som Du säkert känt av befinner vi oss i en stor förändring som succesivt ökar i takt med att vi ljusvarelser expanderar i ljus & kärlek. Vågen av frekvenshöjning som startade i början av 2017 har påverkat oss på alla nivåer. Denna vibration gör det möjligt att öppna ett djupare plan inom Dig. Genom att vara mottaglig och ta emot dessa ljuskoder kommer Du med en ny nivå av medvetenhet, förståelse och kärlek finna nya möjligheter att förlösa gamla mallar av inre obearbetade smärtor som är baserade av rädsla, oro, skuld, skam, separation, misstro och tvivel som förstört vår inre länk till den gudomliga universella källan av kärlek och ljus. Tillåt nu dessa känslor att komma fram till ytan för att på djupet läkas och helas.

Genom att öppna och medvetandegöra denna inre länk och flöde av ljus & kärlek som förenar kropp, själ och gudomlighet får du tillgång till den universella centrifugalkraften. Denna kraft hjälper dig att vidga ditt inre ljus och gudomliga essens, vilket gör det möjligt att ta nästa steg in i en högre nivå av medvetenhet som stärker kopplingen och förankringen till dina inre djupare plan. Anpassningen och strukturen av ditt inre energifält och DNA-spiral är en viktig länk till ett högre medvetande. Det är denna unika uppbyggnad som hjälper oss att återfå de förlorade länkarna till vår innersta källa.

I allt högre omfattning börjar vi se ett större samband med denna nya era och alla energihöjningar som för var dag blir alltmer påtagliga. Så låt oss nu med gemensamma krafter stiga till en ny nivå där hela universum kommer att bli vår nya spelplan genom samverkan med andra medvetna ljusvarelser. Vi är nu på väg att återställa den gudomliga planen, vilket gör att många av oss ljusvarelser mer och mer känner vikten av att ta emot, fylla och stärka vår inre vibration av ljus & kärlek och därmed också bidra med det gemensamma energiarbetet att höja frekvensen inom oss och omkring oss.

Genom att öka ljuskvoten och kontakten med vårt inre kan vi med harmoni & balans verka för enhet, frid och fred både i det lilla och det stora. Återträffen är för Dig som önskar medverka i detta energiskifte och övergång som just nu sker på jorden genom att ta klivet in i en högre nivå av medvetenhet, förståelse och kärlek. Med ljus och kärlek har vi möjlighet att lösa upp tankar, känslor samt alla 3D energier av djupgående mönster som vibrerar i obalans och disharmoni. Denna återträff är en specifik fortsättning för dig som gått GSC-Master Advance.

Denna dag har vi den fantastiska möjligheten och glädjen att få vara både inne och ute i vacker natur och miljö.

Datum: Lördag 13 maj, kl. 10.00-16.30, på en gård i vackra Väröbacka 2 mil norr om Varberg. (För vägbeskrivning sök Torna gård Väröbacka)

Kaffe, te, fika och frukt kommer att serveras under dagen. Vi kommer att pausa för lunch, kyl finns för medtagen mat, det finns även matbutik och pizzeria i närheten av gården. Möjlighet för övernattning finns till en billigare kostnad. Medtag sitt- eller liggunderlag, filt eller dyl. för vistelse utomhus.

Kostnaden för denna heldag är 750 kr inkl moms, beloppet betalas in senast den 10/5 på bankgiro 212-1390 eller swish 070-36 222 65. Meddela om du önskar att betala kontant. Anmälan är bindande, skulle du få förhinder så hör av dig senast den 9/5, vid avanmälan efter 9/5 betalas halva avgiften. Anmäl dig via telefon 070-36 222 65 eller mail goldenstarcode@gmail.com Begränsat antal platser.

Hoppas på en ljus, fantastisk & givande dag med mycket glädje, härliga möten och öppna sinnen!

Väl mött!

Varma kramar /Angela

*Denna session kan också bokas som en individuell behandling. Kostnad 950 kr (2-2,5 timmar) 

/images.jpg/dna-guld.jpg/images-1.jpg/4.jpg/flower-of-world-peace-1.jpg

17 apr 2017

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)