En period med många förändringar

/1f6583d8-fba6-451e-86c1-6a159ae71414.jpg

Intensiva förändringar sker nu inom oss som ger kraftfulla utrensningar. Vibrationerna är djupgående, vilket hjälper oss att läka smärtor från tidig barndom samt gamla själsliga sår och cellminnen från Atlantis och Lemurien. Desperation, ångest, ilska, vrede, hat, uppgivenhet, ensamhet och skuld är känslor som många ljusvarelser genom transformation fått uppleva denna vecka.

Känslor som förlust, separation och rädsla att släppa taget om allt vi håller kärt har skakat om oss rejält. Fysiska symptom i form av influensa, feber och magåkommor som svullen mage, förstoppning och diarré är tydliga tecken på att vi transformerar gammalt som vi har haft svårt att smälta, bearbeta, förstå och förlåta. Illande huvudvärk har också känts av när vi nu bryter ned våra inre försvar och kontrollerande system som vill styra och motarbeta oss själva och andra.

Stundtals har det känts förkrossande och tungt, vilket är naturligt när vi rensar på botten av oss själva. Gråtattackerna har varit förlösande och en tacksam gudomlig hjälp för att kunna rensa bort gammal sörja som motsträvigt vill hålla oss kvar i tröghet, brist och konkurrens.

Som ljusvarelse transformerar vi också kollektivt och för Moder jord, vilket gör att känslorna känts extra påfrestande. Värken i kroppen har varit som en orkan av plågande känslor. Det är genom våra kroppar som vi nu förlöser ogynnsamma känslor. Liksom en vulkan befrias vi från bölder av lidelse och förbindelser som felaktigt missbrukat vår och jordens rena energier av livskraft och kärlek.

Så fortsätt att rensa dina fysiska system från toxiner genom rening och hälsosam kost. Andas långsamt och harmoniskt in livsenergi som balanserar och helar dig. Var i skonsamma miljöer som natur, hav och i umgänge med kärleksfulla varelser. Dessa sammanhang stärker din ande, själ, kropp och gör dina tankar och känslor rena och klara. Meditera och bli medveten om din ljuskropp och dess fantastiska förmågor. Stillhetens krafter kan förflytta din ljuskropp till nya platser med högt vibrerande frekvenser som nu är möjliga att besöka för alla de jordiska varelserna som öppnat den 13:e gudomliga DNA-strängen och chakrat.

Dessa symtom är positiva reaktioner på att det nya nu träder in i ditt liv och det gamla är ett minne blott. Värmen och solen hjälper oss att bränna bort alla dessa gamla känslor som vibrerar i obalans. Vi ska nu bli mer kärlek. Genom Lejonportalen flödar gyllene energier av nya eteriska DNA-strängar in i våra celler som väver en ny gudomlig kärleksstruktur inom oss. En frekvens som får oss att känna mer medkänsla, ömhet, förståelse och ödmjukhet till allt och alla, även till dem som du känt behandlat dig orätt. De som sårar, hånar och talar illa om andra är fyllda av toxiner som blockerar kärleken att strömma fritt. Denna upplösning av förlåtelse och välvilja öppnar gudomlighetens sinne av oändlig kärlek i ditt hjärta.

En kärleksfrekvens som får oss att lämna alla känslor av agg, motstånd och upprördhet som vi känt genom olika händelser och relationer vi mött i livet. Med denna högfrekventa energi fyller vi oss med universums oändliga kärlek som får oss att se bortom alla illusioner och 3D dramor.

Denna 3D verklighet har nu gjort sitt. Vi lämnar det gamla med tacksamhet och kärlek för att nu med glädje ta klivet in i det nya. Detta gör vi med hjälp av den kommande fullmånens tredubbla krafter den 27 juli samt Lejonportalens öppning och expansion som pågår till 13/8, men som har starkast verkan 8/8. Denna period ger oss möjlighet att synkronisera våra fysiska energi- och hormonsystem, celler, DNA, nervbanor, meridianer, högre chakran och grundvibration så att de verkar i enhet med vårt högre gudomliga jag.

Nu väntas en fantastisk tid då fler ljusvarelser börjar att följa sina hjärtan och leva sin gudomliga sanning. Vi fyller oss med styrka och mod att våga avsluta det som tar vår energi och kraft. Det är dags att bli mer kärleksfulla mot oss själva genom att välja alternativ som får oss att känna glädje, inspiration och välmående. Vi är alla värda att få leva i vår fulla kraft. Gör det som du älskar att göra. Att älska oss själva och allt det vi gör får oss att attrahera mer kärlek och flöde. Allt är möjligt och tillsammans stöder vi varandra att förverkliga våra innersta drömmar. När andra lyfter så lyfter även du och tvärtom.

Tillsammans tar vi ett evolutionärt kvantsprång till nästa nivå. När vi väljer kärlek, godhet, ödmjukhet kommer en explosion ske inom oss som öppnar våra sinnen för en oändlig universell kärlek som ökar exponentiellt. Vi återkallar våra lemurianska diamantsinnen som får våra gyllene diamanthjärtan att stråla i alla gudomliga färger. Detta är den renaste kärleken av ditt sanna högre gudomliga jag. När du sänder ut denna kärlek upphöjs och fördubblar den sig själv.

Du är kärlek och när du möter alla med kärlek....kommer du förstå att godhetens kraft är enorm. Vårt tålmodiga arbete med att ta emot, förankra och med kärlek och omsorg sprida gudomliga energier ger nu positiva resultat. Genom att jordens inre kärna expanderar i styrka kommer fler gudomliga frön att slå rot och börja gro. Kärlekens oändliga dimension finns i våra gudomliga hjärtan som sammansmälter oss till EN. Vägen ditt sker genom ett kärleksfullt sinne och ett hjärta av renaste avsikt.

Så kära Lemurien-själ, låt dig med ditt diamantsinne återskapa din 13:e DNA-sträng av diamant och 13:e chakrat som ger dig universums nycklar och universella krafter som förbinder oss med jordens innersta kärna och urkraft. Denna DNA-frekvenskod av renaste kärlek öppnar vår 13:e ljuskropp och diamantflamma, vilket sker genom att öppna dina tre gudomliga chakran och låta dem sammanstråla i ditt gudomliga hjärta av diamant. När du når detta tillstånd tänds din diamantflamma och din 13:e ljuskropp som ger dig insikt om ditt högre gudomliga jag och syfte här på jorden. Genom diamantflammans kraft finns inget som längre kan hindra dig från att utföra ditt syfte och uppdrag.

Så fokusera, meditera, andas, rena kropp, tankar och känslor, ät hälsosamt, promenera, träna, yoga, var flexibel, älska dig själv, var positiv, möt allt med glädje och kärlek, ha tillit och tålamod, var tacksam, var ödmjuk, tillåt dig skratta, välj enkelhet och lätthet, se möjligheter, våga möta dina rädslor, tänj dina gränser, känn din inre kraft och flöde. Du är perfekt och älskad precis som du är. När du med kärlek och tillit står i din kraft och i ditt ljus kommer universums krafter att serva dig med ditt högsta gudomliga bästa. Följ flödet och nya förändringar och möjligheter kommer att träda in i ditt liv.

/5fa01bdd-918a-42c1-9e9e-f3b142be87b4.jpeg

Med ljus och kärlek
Angela

 

28 jul 2018

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)