En tid av stillhet och förberedelse

Vi befinner oss nu i en tid av förberedelse för att vara redo för de nya energierna. Därför kommer några av våra djupaste och mörkaste tankar och känslor fram i ljuset för att släppas. Balans är nyckeln inför det nya året, vilket gör att vissa känslor nu kan kännas överväldiga för att lätta på trycket. Stilla dig och tillåt djupa smärtor få ta sin tid att läka. Alla känner av dessa energier mer eller mindre, var inte förvånad om du eller andra överreagerar. Ilska, ledsamhet eller att känna sig låg är tecken på att du och omgivningen går igenom förändringar.

De sista veckorna på året är en känslomässig tid där vårt inre barn kan behöva lite extra stöd och kärlek. Försök att vara i hjärtat och ge dig själv och dem du älskar värme och ömhet, eftersom det kan vara en svår period. Behöver du support, fråga efter det. Prata gärna med en vän eller en terapeut om du känner att det kan vara till hjälp för dig. Lid inte i det tysta, vänd dig till någon som du i förtroende kan resonera med för att släppa gammal ilska och vrede genom välvilja och vägledd förlåtelse. Andra perspektiv och ny förståelse kan ge dig bättre förutsättningar att lösa upp gamla dramor och smärtor istället för att älta och förstärka dem.

Rensa ut det gamla...

Utrensning av tunga tankar, måsten och stress kan ge huvudvärk. Uppgivenhet, vemod, misströstan, begränsningar, växande ilska, obearbetade känslor och svårt att släppa det förgångna kan orsaka förstoppning eller uppsvullen mage. Diarré och magplågor som har sin uppkomst av oro, rädslor och ångest. Attackerande känslor som avundsjuka, missunnsamhet, osanningar, angrepp, anklagelser och falskhet har tendens att framkalla illamående, kallsvettning, klåda, stickningar och irriterad hud. Krävande relationer skapar ofta trötthet, vilket får orken att sina. Yrsel och påverkan av syn och hörsel kan bli kännbara när förvrängda verklighetsuppfattningar och principfasta beteenden löses upp. Förkylning är symptom på instängd frustration och feber är nedtryckta känslor av förminskning som nu pyr ut och återställs. Värk i leder, höfter och muskler kan härledas till tröghet, utnyttjande, olust och bundenhet. Skuld, otrygghet, förlorad styrka och tro på oss själva kan försvaga nervsystemet och kraften i vår ryggrad, vilket kan leda till bortdomning av känsel eller överkänslighet.

Alla former av fysiskt bagage som orsakats i den 3D världen har vi nu möjlighet att med ljus, kärlek och förlåtelse överlämna till den gudomliga källan av helhet.  

Jorda dig dagligen...

Att ansluta dig till Moder Jord är extra viktigt att göra regelbundet under 2019, eftersom energierna kommer att vara mycket mer högfrekventa än 2018. Detta gör att vi kan känna oss mer känsliga. Så ge dig tid att genom stillhet jorda dig och samla dina krafter!

Var sann mot dig själv...

Berättar du för andra hur du verkligen känner? Är du ärlig mot dig själv om vad du vill göra? Säg du ja, när du egentligen menar nej? Spenderar du tid med människor som du inte längre energimässigt resonerar med? Tar du ansvar för andra när det inte är din uppgift?

Vilka hinder finns för att uppnå dina mål? Att vara ärlig om hur du verkligen känner om vissa situationer, människor eller arbetsuppgifter kan ibland vara svårt. Energierna 2019 stödjer denna process av ärlighet och öppenhet, så det är en bra tid att nu våga uttrycka din sanning!

När vi är ärliga mot oss ​​själva kommer besluten att bli mycket enklare. Genom sanning släpper vi negativ energi. Sanningen är frigörande!

Skydda dig från negativ energi...

När vi talar vår sanning börjar vi förenkla våra liv. Vi priorterar och ger oss själva tid för att grunda, centrera och stilla våra tankar. Denna inre förändring och omprioritering av ditt liv kan vara utmanande för andra och skapa reaktioner. Om du upplever negativa reaktioner och projiceringar, se till att du skyddar och renar dina energier så att du inte tar på dig någon annans negativitet!

Du kan skydda dig på olika sätt. Du kan till exempel föreställa dig en ljusboll runt dig av guld och diamant med styrka att hålla din energi skyddad och säker. Ett annat alternativ är att du i din tanke sätter en spegel mellan dig och den som utmanar dig, vilket gör att de endast kommer att återspegla sina egna tankar och känslor. Du kan också kalla på dina guider eller änglar för att skydda dig om du känner dig energimässigt dränerad. Skydda dig också fysiskt genom att spendera mindre tid med dem som dränerar din energi! 

Det är viktigt att vi rensar vår energi varje dag. Vi tenderar att hämta mycket negativ energi i vår vardag. Denna energi kan komma från människor, men även från situationer, event, platser, själar och djur! Genom att rensa vår energi från negativitet kan komma att ge oss den bästa versionen av oss själva under 2019.

Undvik drama...

Var neutral och undvik att bli indragen i andras drama. Om du involverar dig, tar parti, sprider rykten eller med samtycke och ofördelaktigt stöd stärker dramat mellan två personer kommer du att dras in som aktör i detta 3D rollspel. I denna biroll kommer du att förse detta spel med näring. Dina energier kommer att förbrukas i dessa tvister av dualitet och makt. Huvudaktörerna försöker ofta omge sig med anhängare som förser dem med extra energi för att vinna denna kamp och kraftmätning. Välj att dra dig undan, var oberoende och använd dina energier till ändamål som är gynnsamma och ger dig kraft. 

Varje tanke, känsla, ord, handling och text är energier. När du lär dig att avläsa frekvenserna som människor sänder ut via tankar och känslor desto bättre kommer du att hålla din balans. Genom att avläsa outtalade tankar och känslor via varje ord som sägs, handling som görs och text som skrivs kommer du lättare att kunna navigera ditt liv under 2019. Använd dina rena sinnen för att genomskåda dolda agendor. 2019 kommer det bli allt svårare att dölja om den underliggande meningen i det som sägs, görs eller skrivs inte är sanningsenlig. Var äkta, var dig själv. Tala från hjärtat och gör handlingar med kärlek.

Alla former av överdrivenhet, övertygelser och försvar är ett tydliga tecken på att ord, text och handling inte överensstämmer med ren och kärleksfull tanke och känsla.

Universell energi för 2019...

2019 = 2 + 0 + 1 + 9 = 12 = 1 + 2 = 3

I numerologi har 2019 basvibrationen 3, men det har också vibrationen av nummer 12.

Drivkraften i vibrationen 3 är treenigheten, och den treenighet som blir extra stark 2019 är Modern, Dottern och den Heliga Graalen. Denna kvinnliga treenighet ska nu förenas med Fadern, Sonen och Den Heliga Anden och integreras med Kropp, Själ och Sinne för att öppna porten till gudomliga kungariket i våra 5D hjärtan. Den universella energin för 3 är en påminnelse om att vara medveten om alla tre aspekter av treenighet i ditt varande och hedra varje del på ett balanserat och kärleksfullt sätt.

Energin i nummer 3 är kreativ, positiv, helande och dynamisk! 3 står för inspiration, kommunikation, känslighet och samverkan. Denna energi hjälper oss att följa vår känsla och ge oss mod och drivkraft att nå våra mål.

Siffran 3 väcker känslor som inspirerar alla att vara mer ärliga, öppna och söka efter den inre sanningen! Balans och kommunikation är nyckeln för 3, så vi kommer kanske få se fler som träder fram i rampljuset 2019 och framför sina banbrytande sanningar. 

2019 inrymmer också energin av 12, som symboliserar färdigställande, perfektion, harmoni, motivation, ändamålsenlig prestation och självständighet. 12 är klockan och helheten vilket handlar om förmågan att se båda sidor i en situation.

Siffrorna 12/3 aktiverar också den kraftfulla koden 1-2-3, vilket betyder att vi nu är redo för det nya. Klara, färdiga, gå! 2019 är året då vi kommer att vidta de åtgärder som vi verkligen behöver göra för att stiga i frekvens!

Varmt välkommen att medverka i nyårs-meditationen via distans 31/12 kl.09.00 för att transformera, samla kraft och förbereda dig för det nya som väntar. 

Låt dig sitta i stillhet för att ställa in dina energier i samklang med din inre gudomliga källa i ditt hjärta. Grunda dig och dina rena kärleksfulla energier i Moder Jord. Ta upp den gudomliga kraften och låt denna kraft återställa den gudomliga ordningen inom dig och omkring dig.  

När du genomfört den gudomliga inställningen kan du koppla samman med det gudomliga nätverket. Där verkar vi tillsammans för att förstärka våra kärlekskrafter och sprida denna högre vibrerande frekvens vidare till dem som nu är redo att öppna sina hjärtan och genom den egna viljan av tro och kärlek verka i flödet som får oss att stiga i frekvens.

Med innerlighet

Angela

 

29 dec 2018

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)