GoldenStarCode Aktivering

Golden StarCode Aktivering 

I Golden StarCode aktiveringar ingår meditationer, behandlingar och information från ljusvarelser, Mästare och Ditt Högre Gudomliga Jag. Golden StarCode är en högre frekvens av gyllene energi som aktiverats som tillkommit för att höja jorden och mänsklighetens frekvens och medvetenhet. För att kunna ta emot denna gyllene energin måste vi öppna våra hjärtan och träda in i vårt innersta rum "Sacred Heart". Golden StarCode aktiveringar utgår ALLTID från hjärtat. Det är endast genom ditt hjärta Du kan integrera, förankra, manifestera och föra ner denna gyllene energi på vår jord. När energin flödar in i Ditt hjärta och genom Ditt inre väcker Du gamla cellminnen, kunskaper och potentialer, vilket ökar din frekvens. Gyllene energin är den högst vibrerande frekvensen på vår jord just nu, denna frekvens är ett redskap för att låsa upp inre dörrar så att du kan öppna och gå igenom dem med Din egen kraft. Dessa ljuskoder hjälper Dig också att öppna Dina inre nivåer av högre medvetande!

Golden StarCode Aktiveringarna är heldagar där Du genomgår en reningsprocess för att sedan ta emot, integrera, förankra och balanseras den nya frekvensen på ett djupare plan i kropp och själ. Genom djupgående processer uppgraderas Dina celler att vibrera i en högre frekvens som hjälper Dig att aktivera Din inre portal och kanal samt koppla upp Dig till de högre chakran som leder Dig till Ditt Högre Jag. Aktiveringsprocessen kommer att bestå av ceremonier, kanaliseringar och initieringar som ger Dig verktyg för att kunna bibehålla denna högre frekvens och nivå av medvetande i det vardagliga livet. Gruppens dynamiska mångfald och effekter kommer att förstärka energin och skapa en samklang mellan Dig, Moder Jord och den Universella Källan av Ljus och Kärlek.                     

Intensivkurs ”Golden StarCode Aktivering” 3 steg

Aktiveringsprocess Steg 1
I Steg 1 genomgår du en djupare transformation och rening för att lösa upp blockeringar av gamla mönster och cellminnen som inte är gynnsamma för Dig och Din inre utveckling. Denna aktiveringsfrekvens startar en cellulär förändring som balanserar, renar och återställer Dina 7 chakran i Ditt lägre jag så Dina uppnår dess fulla potential.

Aktiveringsprocess Steg 2
I Steg 2 når Du en djupare nivå av Dig själv där Du kommer att jobba vidare med Din inre aktiveringsprocess. Denna aktivering integrerar Din Gudomliga ljuskälla och Din inre Urkraft i Kropp, Själ och Sinne, vilket bidrar till balans och centrering mellan elementen samt mellan manligt och kvinnligt så att alla dessa processer arbetar synkroniserat med varandra. I Ditt DNA bär Du på en Gudomlig signatur som svarar an på denna aktivering som förbereder och talar om för Din kropp att det nu är dags att återvända till Din ursprungliga Gudomliga plan. När Ditt medvetande ökar expanderar Ditt DNA och Du väcker Dina cellminnen så att Du börjar minnas Ditt själsliga ursprung, tidigare liv, gamla minnen och kunskaper samt Ditt Högre Gudomliga Jag.

Aktiveringsprocess Steg 3
Den tredje aktiveringsprocessen hjälper Dig att integrera och förankra alla 12 chakran i Din kropp och själ. Denna förening, förankring och inre energiarbete gör det möjligt för Dig att aktivera Ditt 13:e chakra. Det 13: e chakrat är en portal för de renaste kärleksenergierna i Ditt hjärta. Hjärtats portal är vägen till Ditt Gudomliga kungarike inom Dig där Du föralltid är Din egen Mästare. När den gudomliga och universella kärleken förankras i Ditt hjärta och manifesteras i Din fysiska kropp blir Du en bärare av den nya energin och en 5 dimensionell verklighet.

Mer info: Program/Priser

Anmälan: [javascript protected email address] eller 0703-62 22 65

Masterkurs

För Dig som gått intensivkursen GoldenStarCode Aktivering 3 steg finns det möjlighet att gå fortsättningskursen Aktivering Master.

Mer info om Masterkursen se Program/Priser

Återträffar

Det finns även möjlighet för Dig som gått kurser med GoldenStarCode Aktiveringar att komma på återträffar. Datum för återträffar finns under fliken Kalender/Kontakt

 

14 aug 2014

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)