Kurs Master Advance

Det är nu dags att på djupet läka våra själar, befria oss från själsliga kontrakt samt rena våra andliga namn för att tillfullo stå i vår kraft och högre frekvens av ljus och kärlek.

Genom att kapa vår identitet har många av oss ljusvarelser under en längre tid utnyttjats av lägre krafter. På ett omedvetet plan har de använt våra krafter till ogynnsamma handlingar som enbart varit för deras egen vinning skull. Dessa handlingar har signerats med vårt andliga namn och gudomliga signatur, därav har vi lurats att bära skuld och ansvar för något vi aldrig gjort.

Återkalla och rena din gudomliga signatur och andliga namn, befria dig från skuld så att du kan stiga in i den du är i din ande. Genom att bli medveten om dina läckage kan du lösgöra dig från ogynnsamma kopplingar och vända nackdel till fördel, svaghet till styrka, tveksamhet till tillit, rädsla till förståelse och kärlek. Genom medvetenhet kan ingen längre använda ditt andliga namn eller ta ifrån dig dina krafter och energier som tillhör dig.

 

Detta och mycket mer kommer vi att bearbeta under kursen Master Advance

Söndag 6 november, kl.10-17, Göteborg

(Denna kurs kommer också att anordnas i Jönköping, Forserum i slutet av november, återkommer med datum)

 

Mer info om Master Advance finns på: www.goldenstarcode.n.nu/program

Anmälan sker till: [javascript protected email address]

 

 

17 okt 2016

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)