Låt oss verka tillsammans för Ljus & Kärlek

Många av oss ljusvarelser känner mer och mer vikten av att ta emot, fylla och stärka vår inre vibration av ljus & kärlek och därmed också bidra med det gemensamma energiarbetet att höja frekvensen inom oss och omkring oss. Genom att öka ljuskvoten och kontakten med vårt inre kan vi med harmoni & balans verka för en enad värld. Denna ljusmeditation är för Dig som önskar medverka i detta energiskifte och övergång som just nu sker på jorden genom att ta klivet in i en högre nivå av medvetenhet, förståelse och kärlek. Med ljus och kärlek har vi möjlighet att lösa upp tankar, känslor samt alla 3D energier av djupgående mönster som vibrerar i obalans och disharmoni.

En meditation i ljus & kärlek

Torsdag 20 april, kl. 17.30-20.30
Plats: Linnegatan 76, 413 08 Göteborg
Kostnad: 400 kr
Anmälan: Tinna 070-744 60 21, Angela 070-36 222 65 eller till goldenstarcode@gmail.com

Utveckla det 5D emotionella ljus- och energispråket

Känslorna har sitt eget unika språk, de bär på information som hjälper Dig att följa ditt hjärta. Dina känslor förmedlar tusentals signaler per sekund till dig. Det är dina känsloreceptorer som har den fantastiska förmågan att fånga in och läsa av energierna som finns omkring dig. Genom dina chakran tar du sedan emot dessa vibrationer. En djupare kontakt med ditt 5D energiplan och hjärta gör att du kan omvandla och tolka dessa signaler till medvetenhet, vilket ger dig förståelse om hur energier omkring dig och i andra påverkar dig. Blockerade känslor gör livet fattigt och tom, så släpp dina känslor fria och få tillgång till ditt inre paradis. Genom att bejaka ditt känsloliv lär du dig också hantera alla högre inkommande energier och alla känslomässiga reaktioner som uppkommer i samband med dessa frekvenshöjningar samt vilken betydelse dessa energier har för den mänskliga utveckligen och energiskiftet på jorden.

Känslorna kommunicerar ständigt med dig. Låt det inte förbli en EN-vägskommunikation. Öppna ditt 5D energiplan och lär dig förstå och tolka det emotionella energispråket genom att kommunicera tillbaka. Lös upp inre spärrar och tvivel så att detta språk kan utvecklas och bli en TVÅ-vägskommunikation.

Det är denna inre kommnikation med dina känslor som kommer ge dig en större insikt om dig själv och allt du möter i din vardag. Genom att utveckla det emotionella energispråket kan du befria dig från många känslomässiga toxiner och blockeringar. Denna transformation renar och lyfter dina känslor och medvetenhet till nya och högre nivåer. Våren och värmen är den perfekta tiden för att befria och låta dina känslor blomma ut till fullo.

Ljusmeditationen 2017-04-20, kl. 17.30-20.30, Göteborg är ett tillfälle där vi på ett djupare plan kommer att utveckla och stärka vår emotionella kommunikativa förmåga, en unik gåva vi alla bär på. Det gör vi genom att rena dina filter och känsloreceptorer samt stärka förbindelsen mellan känsla-hjärta-tanke. Denna inre trevägsförbindelse har en avgörande funktion för att nå Din inre sanning och alla dina svar som vilar i ditt hjärta. Fyll Dig med ljus & kärlek och låt ditt inre paradis blomma.

 

Varmt välkommen

Tinna & Angela

/images.jpg

 

17 apr 2017

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)