Maria Magdalena Ljusmeditation

/b4df79eb-9222-4064-81b2-0490946c64a8.jpg

Maria Magdalena Ljusmeditation

Under vintersolståndet 21/12 öppnade vi tillsammans en ny stjärnportal. Genom denna portal kunde Maria Magdalena koderna förenas med Kristus-energin. Dessa frön var skapelsen till en ny gyllene diamantstjärna. Den gudomliga stjärnan av pånyttfödelse har återigen tänds på jorden.

Den 11/1 har denna nya stjärna fått växa i 21 dagar. 2+1 har vibrationen 3 som symboliserar treenigheten.

11/1 = 3 och 2019 = 3 samt 21 dagars verkan = 3, innebär att vi denna 333 dag kan integrera treeningheten av 3 i våra gudomliga hjärtan. 

Den kvinnliga treenigheten Modern, Dottern och den Heliga Graalen ska nu förenas med den manliga treenigheten Fadern, Sonen och Den Heliga Anden för att smälta samman med treenigheten Kropp, Själ och Sinne. 333 är helhetens kod som öppnar porten till det gudomliga kungariket i ditt 5D hjärta. Platsen av evighet där dina gåvor och unika förmågor finns bevarade.

Ljusmeditationen 21/12 och aktiveringen av den nya stjärnan gjorde också så att den Heliga Graalen vid årets första nymåne kunde växa fram i Lemurien-Labyrinten via universums-pelaren. Labyrintens ljuspelare kopplar samman de himmelska dimensionerna och de inre magiska rikena till en Enhet där kraften 13 till fullo kan verka. 

Den gyllene diamantstjärnan fyller denna bägare med gudomliga stjärnkoder där vi alla kan fylla oss med livskraft.

Vi här på jorden som är bärare av Maria Magdalena koderna har i många av våra inkarnationer fått möta mycket motstånd och aggressiva attacker. Vårt ljusklot av Maria Magdalena koder har tyvärr blivit förvandlade av dessa orena energier. Dessa ursprungliga ljuskoder av lätthet har istället blivit en tung börda för oss att bära. De 3D vibrerande energierna har gjort klotet till järn som dragit ner och förmörkat den kvinnliga kraften.

11/1 kommer Moder och Heliga Graalen att förlösa Maria Magdalena koderna genom att omvandla våra järnklot till ljusklot. Våra kvinnliga energier befrias från det 3D järngreppet och vi får återigen tillgång till den heliga kraften av helande.

Ljusklotet återskapar ”the inner glow” i ditt hjärta. Dessa koder av ljus bär en enorm kärlekskraft som kommer att lyfta dig till en högre frekvens av rena och lätta energier. ”The glory within will return and shine through you”.

Maitreya-energin av total balans kommer vid denna integrering av 333 att öppna ditt inre universum av mångfald. Denna energi stärker din inre medvetenhet om alla tre aspekter av treenighet i ditt varande. I varandet kommer varje del i dig att balanseras och kärleksfullt sätt.

9 jan 2019

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)