Om Angela

/dsc_0232.jpgJag är en jordnära person som känner stor värme och kärlek till Moder Jord. Med en djup kontakt till mitt inre upplever jag en stark närhet och samvaro med allt det Gudomliga som omger mig i det dagliga livet. Det är en djup tacksamhet och glädje jag känner över att få vara en del av denna utveckling som sker på vår jord. Jag förstår att det är tack vare mina gåvor av intuition, känslighet, öppenhet, nyfikenhet och vilja att utvecklas som hjälpt mig att öppna upp och på så vis gjort det möjligt för mig att få vara delaktig i denna förändringsprocess av ljus- och energiarbete som så många med mig gör för jorden, mänsklighet och hela universum.

Under min uppväxt älskade jag att spendera en stor del av min tid med att ströva omkring i skog och mark. För mig har det varit en fantastisk lycka att få växa upp på en lantgård eftersom det givit mig en enorm frihet och inre styrka att få känna denna närhet och samhörighet med djur och natur. I denna tillvaro befann jag mig i ett energiflöde som bevarade min förmåga att kommunicera med djur, naturväsen, änglar, andliga guider och ljusvarelser. Dessa innerliga gåvor behöll jag på så vis kvar upp i tonåren, därför hann jag aldrig glömma mina spirituella förmågor, vilket tyvärr alltför många gör.

I januari 1998, när jag var 24 år började jag återigen att söka mig tillbaka till mina spirituella gåvor och förmågor i samband med att min älskade mamma gick bort. Personlig- och andlig utveckling har sedan dess varit en stark drivkraft som berikat mitt liv med många nya sidor. Att våga utforska min inre värld har bidragit till att jag vidgat mina perspektiv samt funnit många nya upptäckter av mig själv. Genom bearbetning av känslor, tankar och mönster har jag lyckats att identifiera mina styrkor och svagheter. Denna medvetenhet har ökat min förmåga och vilja att vidareutveckla, förstärka och lyfta fram de sidor inom mig som är unika samt acceptera, belysa, förstå och förändra de "mörka" sidorna som orsakat mig mycket skam och smärta

Min törst på kunskap och utveckling var bidragande effekter till att jag under några intensiva år i mitt liv gick utbildningar och kurser inom zonterapi, reikihealing, medial utveckling, ayurveda, chakrabalansering, näringslära, meditation, qigong, yoga, kinesiologi, m.m. samtidigt som min familj växte. Trots alla dessa förvärvade kunskaper och erfarenheter som berikat mitt liv måste jag ändå medge att de största och bästa läromästarna i mitt liv har varit och är fortfarande mina fem underbara barn som idag är 24, 22, 19, 16 och 14 år gamla.

Som utbildad barnskötare och friskvårdsterapeut/massör har jag under mina tidigare år arbetat inom barnomsorgen i kommunen och statens invandrarverk samt som massagesterapeut på Varbergs Kurort. Som fembarnsmor avklarade jag hösten -2012 efter fem års studier min magisterexamen som civilekonom inom företagsekonomi med inriktning organisation och ledarskap på Högskolan i Borås. Jag har även lång tids erfarenhet av föreningslivet både som aktiv fotbollsspelare, ungdomsledare, kassör och ledamot i sektion och styrelse. Mitt stora idrottsintresse delar jag med min familj, där jag nu följer mina barn i fotboll och gymnastik både som förälder och ledare.

Det var som massör på Varbergs Kurort som mitt intresse för yoga väcktes. Yogan blev för mig ett kraftfullt verktyg för att skapa harmoni och balans mellan kropp, sinne och själ. Genom idrotten har jag sedan fått chansen att kunna utöva och vidareutveckla mina kunskaper inom massage, idrottskador, fysiologi, anatomi och yoga. Mina år som fotbollsspelare och ledare har också gett mig kunskaper om ledarskap, pedagogik, spelförståelse, mental träning, träningslära, kost, kroppskännedom, självförtroende, positiv inställning samt vikten av mål och visioner. Under mina studier som civilekonom arbetade jag som semestervikarie på ett korttidshem för barn i behov av särskilt stöd. Jag fick under denna tid möta underbara barn med olika förutsättningar i livet och fantastiska föräldrar som tappert kämpade för att deras barns tillvaro skulle bli till den bästa.

Under 3 år arbetade jag som kanslichef i en idrottsförening. Arbetet som kanslichef innefattade organisationsansvar samt finansiering- och samordning av projekt. Arbetet bestod också av att få ett fungerande kommunikation- och informationsflöde inom organisationen samt utvecklingen av föreningens verksamhet- och utbildningsplan. Detta innebar att finna utvecklande och attraktiva vägar för att nå föreningens mål och skapa en inspirerande och trivsam miljö. En av mina främsta uppgifter var att inspirera ledare och skapa en utvecklande tillvaro som gav tillfredsställelse, utrymme och möjligheter för våra aktiva medlemmar att känna glädje, motivation och fortsatt utveckling i vår förening. Under åren 2015-2018 arbetade jag deltid med organisationsutvecklingen i näringslivet som systemansvarig inom ekonomi-administration-personal samt hantering av löner. En lärorik erfarenhet att i denna roll få ta del av organisationens inre kärna, ledarskap, synsätt, struktur och utveckling. I detta dotterbolag fick jag också lära mig om koncernverksamhet. Här fick jag en grundläggande förståelse om vikten av tydlig kommunikation och information för att kunna samverka på ett smidigt sätt bolagen emellan.

Idrott, hälsa, friskvård och ledarskap är ledord som genomsyrat och berikat mitt liv, vilket bidragit till att jag idag håller föreläsningar på Hälsa & Livsstilsmässor för att inspirera andra till att finna hälsosamma och utvecklande vägval i livet. Mina intressen och engagerade år som fotbollspelare, ungdomsledare, ledamot, massör, student, kanslichef, samt mitt nuvarande uppdrag som ekonomiansvarig och glädjen att få vara förälder har varit givande inspirationskällor i mitt liv. Att omvandla negativt till positivt samt hitta nya vägar och möjligheter som utvecklar och ger oss mer glädje i livet är något jag själv fått uppleva och som jag nu gärna vill sprida och dela med mig till andra.

yoga.jpg

Meditation är en annan stor passion i mitt liv eftersom det i många stunder gett mig vägledning och inspiration att åstadkomma personlig utveckling, hälsa och ökad livskvalité. Meditationen har varit ett medel för att öka min energi, kraft och kreativa förmågor att skapa positiva känslor och livsvillkor. Dessa aspekter har gett mig ett inre värde i form av stärkt självkänsla, ökad självkännedom och ambitioner, där jag i allt högre grad vågar överträda mina inre begränsningar och rädslor. Genom meditationer som med enkelhet inrymmer positiva bilder och affirmationer samt acceptans kan nya tankemönster, värderingar och möjligheter utvecklas som förbättrar vår förmåga att se utanför ramarna. Med hjälp av meditation ger jag mig själv tid och utrymme att reflektera, känna närvaro som ökar förståelsen och medvetenhet om mig själv, vilket skapar bättre balans i min tillvaro samt stärker mig på det fysiska, psykiska, mentala, känslomässiga och andliga planet. Hälsa och livskvalité kommer inifrån och det är jag själv som bär ansvaret för mina känslor, tankar och handlingar samt förmågan och styrkan att förändra min livsituation till den bättre. Det finns många vägar att nå nya möjligheter, bättre hälsa och livskvalité, ofta handlar det om förmågan att sålla, prioritera, fokusera och lägga energi på det som är av mest betydelse  när det gäller familjelivet, arbetslivet och för mig personligen. När jag ägnar mig tid åt att lyssna på mig själv förbättrar jag också min förmåga att lyssna på andra.

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)