Sagan om Livets Träd

Ett litet ekollon som befann sig högst upp i sin Moders trädkrona njöt av den fantastiska vy som sträckte sig över skog och äng. Hon solade sig i solljusets glans från Faders värmande strålar. Allt var bara glädje, harmoni och lycka. Det lilla ekollonet kände en enorm stolthet över att hennes Moder var den största och vackraste eken i hela skogen och att Fadern bar det ljuvligaste ljus hon skådat. Kärleken hon kände från dem båda var enorm.

En dag när höstvindarna började blåsa föll det lilla ekollonet till marken. Omtumlad och vilsen efter detta stora och hastiga fall fann hon ändå en trygghet av att känna närheten av sin Moder där hon nu låg vid hennes fot.

Dagarna gick och det lilla ekollonet började mer och mer acceptera denna jordnära plats. Platsen var mörk och kall och hon mötte många prövningar. Genom dessa utmaningar lärde hon sig nya erfarenheter och fick med denna förståelse ett nytt perspektiv på livet som gjorde henne ödmjuk och tacksam.

En vacker höstdag plockades det lilla ekollonet upp av en hand. Hon kände en djup rädsla av att ännu en gång inte veta vart hon skulle förflyttas. I förtvivlan ropade hon på sin Moder:

- Snälla snälla Moder.... hjälp mig!!! Låt mig inte skiljas från Dig.

Modern svarade:

- Mitt älskade barn …kom ihåg att du alltid är en del av mig. Det är den gudomliga handen som för dig till en plats där du kommer att behövas. När du växer kommer du med din kraft av ljus och kärlek att göra stor skillnad på denna plats som nu kommer bli ditt nya hem. Jag vill av hela mitt hjärta att du ska växa dig lika stor och stark som jag är... och det kommer du aldrig att kunna göra under min skugga. Det är av ren villkorslös kärlek som du nu sänds iväg på livets resa.

- Mitt kära barn ….jord, luft, vatten och sol kommer att ge dig näring och kraft. Låt dina rötter växa sig djupa och starka. Den dag då du vuxit dig lika stor som jag så kommer dina och mina rötter att mötas och vi kommer återigen förenas. Ha tillit och tålamod till att dina rötter alltid hittar hem till ursprungskällan av ljus och kärlek. Du kommer då förstå att vi aldrig varit eller kan separeras.

- Jag lovar Dig mitt barn att när vi möts igen….Du, jag, dina systrar och bröder kommer vi alla att känna en enorm glädje och kärlek genom denna återförening. Vi bär alla unika erfarenheter från de olika platserna där vi vuxit upp. Tillsammans kommer vi därför att ha all den styrka och kraft som behövs för att åstadkomma underverk.

-Så mitt älskade barn ….det finns stunder då du kommer känna dig ensam, ledsen, liten och annorlunda....minns alltid din innersta kärna  ...Du är alltid en del av mig....och jag är alltid en del av dig. Även om du inte ser mig….känn mig. Jag står här och håller ljuset, kärleken och kraften. Tillsammans är vi källan. Ju fler vi är som förenas... ju starkare blir vi. Med våra gemensamma styrkor och unika förmågor kommer vi i detta gudomliga nätverk att skapa magi ...och EN NY JORD av Kärlek och Ljus kommer av våra krafter att växa fram

"När jord, luft, vatten och eld omvandlar det lilla fröet till Livets träd sker förvandlingen till det femte elementet EK = Eterisk Kropp"

Kram
Angela

www.goldenstarcode.n.nu

19 okt 2016

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)