Superfullmåne-meditation via distans 19 februari

/5c7f778e-6e2f-4512-a5ad-4ac5a5cbbb64.jpg

Superfullmånen i februari kommer att skina stark på himlen. Denna fullmånen är också kraftig eftersom den inträffar noll grader i Jungfruns tecken. Jungfrun vill få saker rätt, så att kropp, själ, sinne och ande verkar i samklang. Nollenergin står för potentiella och gränslösa möjligheter. Nollpunkten är skapelsens begynnelse, vilket signalerar att denna fullmåne verkligen kan komma att erbjuda oändliga potentialer.

Fullmånens energier kommer att hjälpa oss att manifestera våra högre potentialer. Denna energi förstärker också vår process att öppna oss och bredda våra horisonter. Låt denna energivåg öppna hjärtats port till något bortom vår nuvarande verklighet.

Sedan Superblodmånen och månförmörkelsen i januari har mycket skakats om för många. Kanske blev din väg plötsligt omkastad, sanningar kanske uppdagades eller började du att se saker i ett annat ljus, som fick dig att ändra din tanke, känsla, attityd, sanning eller livsriktning.

Livet har alltid ett sätt att dra oss i olika riktningar. Dessa riktningar kanske inte alltid är de enklaste. Men någonstans djupt inom oss bär vi insikten om att allt som vi upplever i våra liv är för att lyfta oss högre, öppna våra hjärtan och hjälpa oss att växa. Även om det inte alltid känns så i de svåraste stunder.

Vad vårt sinne kan uppfatta som hemskt, tungt, frustrerande eller irriterande kan vår själ glädjas åt eftersom dessa lektioner ger oss mest lärdomar. Alla känslomässiga intervall vi upplever får oss att förvärva livsförändrande visdom.

Om vi skiftar och låter oss se på världen genom vår högre andlighet istället för sinnets begränsningar kommer livet berika oss med nya perspektiv.

Ljuset denna fullmåne kommer att vara så starkt, och med sin magnetiska feminina kraft kommer energin att vara intensiv. Dragningskraften gör att den gudomliga balansen får möjlighet att stabiliseras i oss och på jorden.

Innehållet i våra liv kommer att exponeras, vi behöver därför skära loss oss från gamla band för att förstå vad som verkligen bygger oss starka på insidan.

Denna exponering och frisättning kommer att ske i sinne, kropp och själ. Den äkta maskulina energin kommer att strömma in som ger den feminina energin stöd och styrka att nu blomma ut.

På den mentala nivå kommer fullmånen att exponera energier som vi behöver befria och läka. Detta är väldigt typiskt för de flesta fullmånar, men denna Jungfru fullmåne kommer specifikt att verka för att släppa taget om tankar och känslor som vibrerar i oro för framtiden.

För att hjälpa oss med detta kommer universums rörelse att beröra vår innersta kärna eller väcka ogynnsamma övertygelser som håller oss fast i det förgångna, vilket hindrar flödet framåt. Exponering av ljus hjälper oss med ökad medvetenhet för att bryta dessa mönster.

De flesta av oss bär rädslor som lurar i hjärnan, våra sinnen och hjärtan. Rädsla är en del av vår mänskliga erfarenhet, ju mer medvetna vi bli om våra rädslor, desto mer hjälper det oss att förstå om våra beslut fattas av rädsla och ett sätt att skydda oss eller av kärlek som får oss att växa.

Rädsla är en vanligt förekommande känsla. Det är rädsla som håller oss fast i repetitiva mönster, beteenden, relationer och i ett lägre vibrationsläge som hämmar vår andliga utveckling.

Många har av rädsla hämmat den feminina kraften att expandera. Låt dig under denna Superfullmåne be om extra exponering för att bli medveten om vilka rädslor som kuvar dig från att använda dina inre krafter och unika förmågor.

Om du känner att energierna är för intensiva och orsakar mycket fysiska symptom är det viktigt att du i meditationen grundar dig genom att samla och stilla dina energier i Moder Jords hjärta, vilket ger dig ett inre lugn.

Sätt dig under denna fullmåne i stillhet och andas in livets glädje och andemening. Andas ut alla känslor och tankar som tynger och gnager dig. Tillåt dig ta emot all gudomlig hjälp från högre källan för att nu kunna skapa den gudomliga ordningen inom dig som ger dig tillgång till dina obegränsade potentialer och gåvor.

Fyll dig med styrka för att nu bli fri och oberoende från andras åsikter och synsätt som vill hindra dig att gå den väg som ditt hjärta önskar.

Länka gärna samman dina energier via det gudomliga nätverket tisdag 19/2 om du har möjlighet eller sätt dig den tid som passar dig bäst under dagen. 

19 feb 2019

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)