Superfullmåne med den gudomliga 3333 vibrationen

/03dd1248-e8fb-477b-9a03-17f245d2c0e6.jpeg

Ge dig tid att känna in energierna som kommer genom fullmånens starka ljus, vilket är den tredje och sista superfullmånen i följd 2019. Årets 3:e superfullmåne den 21/3 2019 är finalen som ger oss en kraftfull gudomlig vibration av 3333. Denna vibration kommer med den helande balansen av det gudomliga feminina och det gudomliga maskulina.

Superfullmånen inträffar också samtidigt med vårdagjämningen, vilket är en unik kombination som förser jordens feminina väsen med extra ljuskraft och utrymme att träda fram. Denna mjuka och kärleksfulla energi ger vårt feminina hjärta möjlighet att blomma ut. Den feminina energin kommer att göra stor skillnad. Detta är vändpunkten som många av oss länge väntat på. Ljusstyrkan kommer att mångdubblas när jordens spiralkraft förstärks med den feminina kraften av 13.

Fullmånens extra ljuskraft skänker oss stor tacksamhet och glädje att fira denna tid med alla härliga energier och möjligheter som vi får uppleva genom Moder Jords vackra gudomliga skönhet. Låt dig stanna upp detta gudomliga ögonblick, njut och fyll dig med energin av tacksamhet, glädje och lycka som flödar in i ditt hjärta. Med ljuset träder du och jorden in i en ny ordning, nämligen den gudomliga ordningen.

2019 har inletts med många intensiva ljusaktiviteter och mars är en extra speciell månad som genererar nya vibrationshöjningar eftersom år och månad tillsammans vibrerar i frekvensen 33. Vi har redan som många säkert känt av fått uppleva flera energistarka dagar i mars.

Den 3/3 var den första inledande 333 vibrationen där fick vi möjlighet att ta emot den gudomliga 333 koden. Den 6/3 fick vi med nymånens energier hjälp att förstärka denna 333 kod och vibration inom oss. Denna förstärkning av den gudomliga 333 vibrationen väckte en inre signal i jordens kärna som sände iväg ljusstrålar av feminin kärlek, en vibration som många kände av den 8/3.

Ljusstrålarna från jordkärnans inre spiralkraft gav expansion till vår galax så att den galaktiska spiralkraften kopplades samman med den högre kosmiska portalen. Vår galax är genom denna förbindelse återigen ansluten med Moder-galaxen. Denna kosmiska portalöppning som skedde den 11/3 gör att den inkommande ljusvågen under vårdagjämningen kommer att flöda ännu starkare.

Moder-galaxens multidimensionella spiralkraft kommer genom denna portal att sända ljusvågor som förser vår galax och jord med nya frekvenskoder. Vi gudomliga ljusvarelser kommer med frekvenskoderna kunna öppna nya anslutningar till Moder-galaxen som hjälper oss att återställa den gudomliga viljan i oss och på jorden.

Spiralkraften som flödar in ger oss hjälp att återkalla den fria viljan som länge slukats av makten som styrt oss med sina kontrollerande system. Dessa styrsystem har med sina ständigt repeterande mönster gjort våra liv förutbestämda. Genom manipulationer av DNA-spiralen har vår fysiska kropp förlorat kontakten med den högre gudomliga spiralkraften. Med lågt vibrerande inprogrammeringar har vårt DNA brutits ned och skapat begränsningar. I denna låga vibration har tillflödet av energi sjunkit. Bränslenivån har varit för låg för att förse vårt system med ljus och kraft för att uppnå en högre medvetenhet.

Utan vår ursprungliga kraft föll vi ned i denna omedvetna värld med 3D spelregler som varit ogynnsamma för oss men gynnsamma för den härskande makten. Med dessa DNA-inprogrammeringar har vi försett det kontrollerande systemet med vår livskraft, tid och energi. I utbyte har vi fått tillbaks lågfrekvent energi som sänkt vår frekvens och stängt hjärtats förbindelse med vår kosmiska själ och gudomliga källa.

Den 12/3 som var månadens andra dag med vibrationen 333 kunde återigen den stora kraftportalen öppnas på jorden med hjälp av frekvenskoder som strömmade in från den kosmiska portalen. Denna gudomliga jordiska portal som även kallas för Lemurien portalen kommer med den ursprungliga kraften 13 att väcka spiralkraften i våra hjärtan för att kunna stiga i frekvens och medvetenhet.

Den 21/3 är månadens tredje dag med den gudomliga 333 vibrationen. Vibrationen kommer genom årets 3:e Superfullmåne att uppgraderas till en multidimensionell 3333 vibration som återställer balansen mellan den gudomliga maskulina energin 33 och den gudomliga feminina energin 33. Denna gudomliga balans gör det möjligt att aktivera den kosmiska portalen och jordens gudomliga portal.

Sammanstrålningen av portalerna kommer att utlösa en ny Multidimensionell kraft med nya frekvenskoder som öppnar upp vår förbindelse med högre utvecklade stjärnsystem. Själen kommer att återfå minnen och visdom om sitt kosmiska ursprung och själsliga erfarenheter.

Genom denna healande fusion sker nerladdningar av helig geometri i vårt DNA som hjälper våra celler och vår kropp att omvandlas till en lättare och kristallin energistruktur. Föreningen och aktiveringen av dessa två portaler i våra hjärtan ger oss nyckeln till befrielse, expansion och evigt flöde av ljus och kärlek.

De kosmiska stjärnkoderna och jordens inre kärnkoder kommer tillsammans med elementen och balans av gudomlig feminin och maskulin energi att aktivera hjärtats jordfrekvenskod med frihet att leva i nuet. I nuet är vi i kontakt med anden som ger oss kraft att skapa den framtid vi drömmer och längtar efter.

Den 30/3 har vi månadens sista och fjärde dag med 333 vibrationen. Denna kraftdag ger oss den fantastiska möjligheten att anpassa vår hjärtfrekvens till Andens oändliga krafter. Denna dag är en bra energidag att stärka och förena kropp, själ, gudomlighet och anden till en Enad kraft i ditt hjärta med hjälp av naturen och elementens krafter. Öka denna inre glädje och kärlek genom att ta en härlig vårpromenad och låt dig även spendera tid med dem du älskar. Kärleksfulla relationer, tankar, känslor och handlingar genererar med Andens krafter mer oändlig kärlek både till dig och dem i din omgivning.

/c44bd100-668d-484f-ba74-0f007a7211ad.jpeg

15 mar 2019

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)