Supermånen 3 december 2017

SUPERMOON - A new wave of changes

December månads supermåne innebär att många förändringar och skiften äger rum. Förändringar som hjälper oss att få tillgång till ny energi med nya förutsättningar inför det kommande året.

Även om fullmånen i december är en extremt kraftfull supermåne, kommer andra påverkande konstellationer att sakta ner och hålla energin tillbaka. Därför kan vi under denna period känna oss lite fast eller stillastående.

Det är mycket känsliga energier i luften och denna högfrekventa energi kan göra att våra liv känns mer kaotiska än vanligt, vilket kan påverka vår sömn och känslighet. I detta sensitiva tillstånd har vi lätt att känna både sårbarhet och skörhet samt frustration över hur saker och ting kan förvrängas, feltolkas och missförstås. Därför är det klokt att sakta ner och vila för inre läkning och återhämtning. Det är också viktigt att ifrågasätta obehagliga och irrationella känslor som kommer upp. Vår inre fred kommer genom denna sensitiva frekvens att störas. Därför är det viktigt att vi nu vänder oss inåt och lyssnar på de lärdomar vi behöver ta till oss, och inte förskjuta dem till det yttre och tycka att detta är något som andra behöver förstå och lära.

Tvillingens supermåne är ett slutspinn som hjälper oss att släppa gammalt bagage innan året är slut. Denna energi kan skaka om oss ordentligt genom att gammal historia i vårt förflutna plötsligt dyker upp i form av nya oväntade uttryck för att ge oss en helt ny förståelse om varför dessa tidigare skeenden var nödvändiga att inträffa. Detta ger oss en högre förståelse om att lossa oss från energier som inte är i linje med våra högsta bästa intressen, vilket vi enklast gör genom att frigöra gamla programmeringar och förväntningar som orsakar smärta och lidande. Ibland kan det vara svårt att släppa kopplingar till det som känns bekant och invant, men något av det bästa du kan göra för dig själv.

När vi överlämnar oss till denna extensiella närvaro av gudomlig kraft och litar på att allt i universum inträffar precis som det ska kommer det att hjälpa oss att lossa vårt grepp så vi inte låter oss överanalysera och älta gamla händelser. Om vi ​​har tålamod kan vi bara tillåta den information vi nu får att vila och landa inom oss, eftersom svaren kommer då vi är redo.

Eftersom denna fullmåne avslutar ett intensivt och energiskt år, innebär det också vändpunkten för att rensa ut stagnerande energi så att positiv och livsförändrande energier har utrymme att komma in i livet. Supermånen står för positiv omvandling och utstrålar oerhört kraftfull kosmisk energi som ger oss möjlighet att förändra våra liv till det bättre. Det är viktigt att hedra den här energin eftersom denna fullmåne kan hjälpa oss att göra omedvetenhet till medvetenhet.

Sanningar kommer att uppenbaras och känn tillit till att dessa utvecklas för ditt högsta bästa. Använd därför denna energi för att fira dig själv och ditt liv, oavsett vilken ny början som har kommit till dig. Dessa positiva energier som omger denna fullmåne verkar ha kommit för att hjälpa oss att gå in i vår fulla potential.

Superfullmånen i tvillingarna handlar om att ansluta sig till sanningen och det inkluderar sanningen om vem du verkligen är. Du är en tidlös varelse av ljus och kärlek som lever i denna kropp för att öka din förmåga att älska dig själv, planeten och andra villkorslöst genom att omfamna din nya gudomliga version som genom hjärtats helande närvaro lever och verkar för att uppnå ditt högsta syfte. Denna energi kommer strukturera våra atomer till en ny flower of life formation där våra celler kommer att badas i denna kosmiska resonans av gyllene diamantenergi som i sin tur aktiverar vårt DNA att anta sin gudomliga signatur.

 

2 dec 2017

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)