The flower of life GoldenDiamond light grid

Som Du säker känner av befinner vi oss just nu i en stor förändring som succesivt ökar i takt med att vi ljusvarelser expanderar i ljus & kärlek. Denna våg av frekvenshöjning som nu är på ingång kan komma att påverka oss på alla nivåer - emotionellt, mentalt, fysiskt, själsligt och andligt. Dessa inre nivåer har ofta en stor inre påverkan med främsta syftet att belysa och omvandla det omedvetna inom oss till medvetenhet. Med förståelse om det omedvetna kan vi bli medvetna och läka våra läckage där vi tappar vår inre kraft och styrka av ljus & kärlek.

Under mars månad kommer intensiva vågor av kosmisk energi till jorden genom vår sol direkt från ljuskällan av universumblommans centrum, vilka kommer att vibrera starkas vid vårdagjämningen. Detta är energier som har till syfte att hjälpa oss att öka ljuskvoten genom att omvandla inre omedvetna aspekter till förståelse och medvetenhet. Dessa frekvenshöjningar sker nu för att vi ljusvarelser genom denna våg ska få större möjlighet att bryta oss loss från lägre energier och på så vis bättre kunna anpassa våra känslor och tankar till ett högre tillstånd, vilket innebär att vi individer som innehar modet att våga ta detta kliv får tillgång att leva och verka från djupet av våra hjärtan.

Intensiteten av denna energivåg, tillsammans med stora förändringar i det elektromagnetiska fältet som finns runt vår jord innebär att våra energifält i snabb takt kommer att förändras. En förändring som nu behövs för att anpassa oss på alla inre plan och få tillgång till denna högre frekvens av ren andlig energi. Detta nätverk av gyllene diamantljus bär också en viktig funktion i läkandet och utvecklingen på vår jord samt i oss människor.

Ljuskoderna i den gyllene diamantenergin är uppbyggda av en helig geometrisk spriralformad struktur, vilket gör att denna matris av högre ljusfrekvenser omstrukturerar gamla mallar, morfogenetiska banor och fält i vårt DNA till nya mönster av kärleksvibrationer. När denna nya struktur vävs in i vårt DNA och energifält får vi mer tillgång av vår signatur av gudomliga komplement. När denna vätska av ljus fyller vårt undermedvetna kommer många djupa sår som påverkar vårt dagliga liv att rengöras, rensas och läkas. Vår DNA spiral får därmed en mer fulländade form genom anpassning till de gyllene diamantljuskoderna genom att återfå de förlorade länkarna till vår innersta källa. Det som sker i det stora kommer via detta gyllene diamantnätverk att återspeglas i det lilla och vice versa eftersom denna ljusfrekvens speglar en djupare förståelse och medvetenhet i hela universum. Anpassningen och strukturen av ditt inre energifält till den gyllene diamantenergi är därför en viktig länk till ett högre medvetande.

Det är Din inre kraft samt styrkan i ditt energifält som avgör hur stor mängd av dessa högre energifrekvenser Du kan ta emot och hålla. Vibrationen i detta kärleksljus hjälper Dig också att omvandla dina känslomässiga, mentala och fysiska smärtor till styrka, vilket gör att du expanderar och utvecklas på alla nivåer. Precis som livets träd har du en inre kraft  som gör att du kan hålla en högre grad av balans, harmoni och äkta makt av kärlek inom dig och omkring dig. Livets träd är ett redskap som hjälper dig att kalibrera själen och gudomlighetens högsta uttryck av andlighet i ditt hjärta som är din kanal till källan som förenar oss med allt och alla. Ljuskoderna bär dessa länkar som får Själen (som bär en djupare visdom/lärdom som kommer av upplevelser och prövningar) och Gudomligheten (som bär din innersta essens av ren villkorslös kärlek) att förenas i ditt hjärta, vilket omvandlar det omedvetna inom dig till medvetenhet.

Genom Din inre omvandling kommer Du att fylla en viktig funktion i energiarbetet att utforma och stärka denna kärleksfulla väv av gyllene diamantljus över hela planeten. Återta din gudomliga plats och ursprungliga länk av inre skönhet som ditt hjärta utstrålar och låt detta gyllene diamantljus skapa en harmonisk värld inom dig och därmed omkring dig.

Mars med störst kulmen vid vårdagjämningen är en avgörande månad för detta skifte som innebär en ny medvetandenivå på jorden. Många av oss ljusvarelser är då redo att ta emot dessa intensiva energivågor i syfte att fylla och stärka vår inre vibration av ljus & kärlek och därmed också bidra med det gemensamma energiarbetet att sammanväva samt höja frekvensen av "GoldenDiamond flower of life light grid" det 5D energifältet som vi ljusvarelser här och i kosmos med gemensamma krafter skapat runt jorden. Därför kan meditation vara extra viktigt i denna tid för Dig som önskar medverka i detta energiskifte och övergång för en högre nivå av medvetenhet.

 

5 mar 2017

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)