The Hunters moon

Fullmåne-meditation 24 oktober

När vi börjar nå slutet av oktober närmar vi oss också fullmånen som inträffar den 24 oktober. Fullmånen i oktober kallas ”the Hunters Moon”. Energierna denna period belyser om det finns något i det förflutna som jagar dig eller om du befinner dig i en yttre jakt efter tillfredsställelse. Låt dig reflektera alla obehagliga och stressande känslor som dyker upp inom dig. Nu är det dags att bryta dig loss från gamla avtryck som präglat och hindrat dig från att verka i din kraft. Välj att möta istället för att undvika dessa känslor.

Det är dags att på djupet avsluta gamla ogynnsamma förbindelser. Denna fullmåne kommer att påverka alla på olika sätt. Det handlar om att vara ärlig och framförallt mot sig själv. Vad är det som du vill undvika att se och erkänna inom dig? Dessa aspekter kommer du nu med stor sannolikhet att se och möta i andra. Det du ser i andra är en spegelbild av dig själv. Så ta till dig budskapen som förmedlas genom de känslor andra väcker i dig.

Var uppmärksam på vad det är som pågår omkring dig. Vad är det för känslor som vaknar till liv inom dig? Låt känslorna komma fram i ljuset och helas. Välj att göra denna process genom medveten kärlek utan att döma och anklaga dig själv eller någon annan.

Sinnen, cellminnen och känslor kommer att väckas, vilket ger oss möjlighet att skaka om relationen till oss själva och till andra. Denna känslomässiga städning kommer att medföra oväntade förändringar i kärlek, vilket påverkar alla dina befintliga relationer.

Oktober månads fullmåne handlar framförallt om förändring, spänningar och även en del obekvämligheter som inte längre kan hållas dolda i relationer. Detta kan låta lite skrämmande, men obearbetade, obehagliga och ouppklarade känslor skaver och ibland är denna utrensning nödvändig för att lätta på det inre trycket.

Genom modet att våga möta allt som dyker upp med ljus och kärlek har du förmågan att göra inre oväntade förändringar som ger livet fler nyanser. När du bryter dig igenom obekvämligheter kan alla former av begränsningar omvandlas till nya möjligheter.

Fullmånen har förmågan att belysa inre motstridiga krafter, detta på grund av månens placering mittemot solen. Ha tillit till att denna känslomässiga tid leder till något bättre. Ett ökat tryck av känslor och spänningar kan göra oss trötta. Så ta dig tid att vila och samla dina krafter. Använd din energi och kraft för att läka och expandera din inre styrka. Var försiktig så du inte kastas in i andras känslomässiga detoxer. Undvik också att dra in andra i dina rensningar. Alla känslor som kommer upp handlar om dig, ingen annan, även om ditt sårade jag ibland vill känna så.

Vi har nu möjligheten att göra en stor rensning både inom oss och i de morfogenetiska fälten, vilket också befriar Moder Jord, djur och natur väsen från all den börda och lidelse som de fått utstå i det mänskliga maktspelet. Så låt oss tillsammans belysa alla former av energier som vill skapa ”badwill” i oss, i andra, här på jorden och i universum.

Du som önskar är varmt välkommen att medverka i fullmåne-meditationen via distans onsdag 24/10 kl.20.00. Med gemensamma krafter hjälps vi åt att med ljus och kärlek rensa och rena både inom oss och omkring oss. Det är gratis att medverka i meditationen.

Med ljus & kärlek
Angela

/985e8634-bc6d-409a-a247-9b03eaacec5b.jpg

 

20 okt 2018

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)