Tillsammans stärker vi ljuset 11:11

Ljuskedja - tillsammans stärker vi ljusportalen 11/11

Lördag 11/11 kl.14.00-17.00 är Du varmt välkommen att medverka i energiarbetet vid labyrinten hos mig, Valinge by 32, genom att stärka och expandera det vibrerande ljuset från ljusportalen som denna dag står fullt öppen med en ny inkommande frekvens.

Denna nya frekvens kommer att vara till stor hjälp för oss ljusvarelser i vårt fortsatta ljus- och energiarbete.

Lördag den 11/11 kommer vi tillsammans börja med gemensam meditation där vi sedan laddar laserkristallen som är kopplad till denna portal och ljusarbete. Därefter placerar vi kristallen i labyrinten och med gemensamma krafter expanderar och förstärker vi ljusstyrkan i oss själva och vår omgivning genom 13 labyrintens spiralkraft. Boris Gustavsson kommer med sina pekare mäta labyrinten och deltagarnas energifält, för dem som önskar. 

Boris har stor kunskap om energier och dess påverkan. Allt från kroppens aura och så kallade cellminne, till currylinjer, vattenådror och jordstrålning. Så efteråt blir det också en titt i Boris kristallkula och tarotkort med meddelande för var en.

Ljuskedjan kommer att börja torsdag 9/11 kl.17.30-20.30 med en ljus-och meditationskväll på Linnégatan 26 i Göteborg där vi också kommer att ladda denna laserkristall och genom mästar- och gudinnekort få personliga meddelande. Tinna Gunnarsson samtalsterapeut medverkar i detta ljusarbete genom att sprida hennes inre nycklar till högre medvetenhet. Ljuskedjan kommer sedan att avslutas 11/11 kl.14.00-17.00 vid labyrinten i Valinge, Varberg.

Båda dessa tillfällen är kopplade till varandra för att tillsammans bättre kunna stärka vår förberedelse att ta emot och förankra denna frekvens. Detta gör vi genom transformation som avprogrammerar gamla ogynnsamma energier för att sedan kunna ladda oss med denna nya frekvens och koder, vilket sker via guidad kanaliserad meditation. Information om nya energiflöden och sammankopplingar av kraftplatser och dess inverkan kommer du som deltar också få ta del av. 

Du som inte har möjlighet att delta på plats är givetvis innerligt välkommen att medverka i denna ljuskedja via distans. Ju fler vi blir desto starkare förankrar och sprider vi denna ljus- och kärleksfrekvens. Du är viktig så var med och stärk denna ljuskedja för en ny högre frekvens av medvetenhet!

Kostnad för medverkan 9/11 med Tinna & Angela: 400 kr (fika ingår) FULLBOKAD!

Kostnad för medverkan 11/11 med Boris, Angela & The Divine Team of MA: 400 kr (fika ingår)

Att delta via distans vid båda tillfällen är gratis!

Anmälan sker till: [javascript protected email address] eller 070-36 222 65

Mer info om energiarbetet vid portalöppningen finns att läsa på:
www.goldenstarcode.n.nu/barare-av-nya-tidens-ljuskoder

http://www.goldenstarcode.n.nu/reaktioner-och-symptom-vid-energiskiftet-1111

Väl mött!

 

7 nov 2017

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)