Vad är det 13:e chakrat?

När Du avslutat serien av GoldenStarCode Aktiveringar i 3 steg har Du aktiverat och påbörjat Din förankring av de 5 högre kosmiska chakran i Din fysiska kropp. Genom det tredje steget av aktiveringsprocessen har Du kopplat samman med den 12:e gyllene strålen.

Nästa steg är ”GoldenStarCode Aktivering Master”. Där kommer vi bland annat att tala om det 13: e chakrat/strålen och ge Dig en metod för att ansluta Dig med detta chakra och Högre frekvens. Det är först när Du är ansluten till det 13:e chakrat som Du kan anslutas till 14:e och 15:e chakran. Dessa chakran är inte möjliga att tillgå innan alla chakran fram till den 13: e är anslutna. De 14:e chakrat är en eterisk gateway. Det är från detta chakra som du reser till andra dimensioner. Den 15:e chakrat är ett galaktiskt chakra. Det är från detta chakra som Galaktiska rådet har möjlighet att kommunicera med dig. Låt oss fokusera på det 13:e chakrat då det 14:e och 15:e chakrat inte tillräckligt betydande för att diskuteras för närvarande.

Så låt oss förstå detta mycket viktiga 13:e chakra. Detta chakra är Din innersta kärna av det Gudomliga Hjärtat. Genom detta chakra kan man verkligen uppleva det, som idag, bara är en term för Dig och mänskligheten: villkorslös kärlek. Genom det 13:e chakra hör allt samman, detta är chakrat av Enighet. Det 13:e chakrat och dess energier blir avgörande för alla på jorden och vår väg till ett 5 dimensionellt medvetande. Det finns olika sätt att komma åt detta chakra. I GoldenStarCode Aktivering Master kommer vi att fördjupa oss i detta energiarbete.

Läs mer om GoldenStarCode under fliken: "Vad är GoldenStarCode"

16 aug 2014

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)