En högre frekvens

Känner du att det händer mycket både inom dig och omkring dig? Det är kanske inte så konstigt eftersom jorden är under en kraftig frekvenshöjning. Denna förändring påverkar allt levande på vår jord och vi som är känsliga upplever ofta en omvälvande reaktion. Detta beror på att vi är "föregångare" och att vi får bana väg för våra medmänniskor. Som "föregångare" har vi uppgiften att transformera och göra våra kroppar så rena som möjligt för att sedan kunna ta emot denna högre frekvens. Vårt arbete handlar om förmågan att förankra och manifesterar denna frekvens i våra kroppar för att sedan sprida denna energi här på vår jord.

Det är i det vardagliga livet som vi ska verka för att kunna nå våra medmänniskor med denna energi. Detta kan vara ganska tungt eftersom vi "föregångare" är utsprida på olika platser för att på bästa möjliga sätt sprida denna förhöjda frekvens. Vi känner oss därför ofta ensamma och vi kan också känna oss trötta eftersom det ibland kan vara svårt att upprätthålla denna högre frekvens när man är omgiven med tyngre energier.

Vi "föregångare" behöver vara extra noga med att vårda oss själva genom att ge oss själva tid att meditera, reflektera och vara ute i naturen för att rena oss från dessa tyngre energier som sänker vår frekvens. Genom att ge oss själva egen tid ökar vi möjligheten att bevara en högre vibration i våra kroppar. För att stärka denna frekvens och göra den kraftfullare är det också viktigt att vi skapar ett nätverk där vi får möjlighet att återhämta oss och förankra denna frekvens på ett djupare och plan. Desto djupare som vi lyckas förankra denna frekvens i våra kroppar desto starkare blir vi och desto kraftfullare blir denna frekvens. Känner du att detta budskap väcker en positiv känsla inom dig och att du vill vara med och verka i detta nätverk då är du varmt välkommen att komma på GoldenStarCode Aktivering. Aktiveringen består av ett inre energiarbete på ett djupare plan, där vi ger oss själva utrymme och möjlighet att förankra denna frekvens på ett djupare plan inom oss och på så vis även öka genomslagskraften av denna frekvens på vår jord. 

16 okt 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)